Featured Posts

ideon; kennismonitor-dementie


De Kennismonitor Dementie van Ideon is een online vragenlijst. Deze beantwoordt de vraag of verzorgenden en verplegenden niveau 2, 3 en 4 over de juiste kennis beschikken om tot de meest optimale zorg voor mensen met dementie te komen. Zorgprofessionals vullen de vragenlijst twee keer in: voor en na een opleiding of training. De professionals zelf, hun direct leidinggevenden en opleidingsfunctionarissen kunnen met deze informatie gerichter en effectiever opleiden. Lees meer>>

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
lente dementie_edited
kinderen dementie klein_edited
Zomer Dementie fruit_edited
markt dementie foto 4_edited
Tuinieren dementie_edited
herfst dementie_edited
Hollands landschap dementie 3_edited
winter dementie 7_edited